Nezinojau i kuri rasyti tai rasau i sia
Pries pusantru metu is Avtovegos pirkau navigacija Magelan Triton 1500. Dabar nepamenu tiksliai, bet pirkau ant imones ir ji man atsistojo berots 1500. Pries 4 menesius ramiai sau vaziuoju miskeliu ziuriu nifiga nieko nerodo- nu manau baterijos issikrove. Grizes idedu kitas - neisijungia. Bandziau ir resetint ir tt- jokio gyvybes zenklo. Pasikeliu garantini ir matau , kad aparatas turi 24 men garantija . Skambinu. Pasirodo ju garantini atlieka tokia firma INFOERA Vilniuje. Issiaiskinu , kad jie turi filiala Kaune (man jonnavieciui arciau nei bogint i sostine). Nuvezu i Kauna atsvietes garantija su visais antspaudais ir parasais pries tai viska su Vilniaus Infoera suderines, kad kaunieciai persius saviem i Vilniu ir ant lapelio dar savo tel nr. pakeverzojau jeigu ka ......
Laukiu..... menesi......nieko dar puse men.....nieko..... Pradejau pats ieskoti galu
Vilnius :"mum atveze ta navigacija , bet mes nezinom kieno ji tai ir guli.....turbut kolegos is kauno ta lapeli su tel kazkur pateriojo....... tik zinot, mes itariam, kad jai motinine plokste nusprogus tai cia gali buti, kad garantinis netaikomas "- kaip bajeriai jum "jei jus leisit tai siusim pas gamintoja - tegul sprendzia ........"
Sakau tai siuskit siuskit nes jau beveik 2 men praejo kaip pasiimet o nieko nedarot
Vel praejo men .... skambina - jo sudegus motinine plokste tipo per pakroveja galejo taip atsitikti-sakau, kad ji pakrovejo akyse nemaciusi baterijos kraunamos du kompl turiu ir kaitalioju.....- nu tipo nezinom , bet garantinis nepriklauso tokiem gedimam nes gamintojas tokiu jau negamina ir daliu jom neturi (Kazkodel jauciu tame ir slypi noras issisukti nuo garantijos)
Pradejau kelti veja - aparatas atsparus ir smugiam kaip deklaruoja ir purvui ir vandeniui (nors tikrai ja saugojau ir atrodo kaip nauja - bent kai nuveziau i Kauna
Nu tai infoeros vadybininkas edvinas su kuriuo viska nuo pat pradziu derinau dabar siulo kompromisa- va toki aparata:
http://gps.lt/lt/catalog/view/?id=magel ... lorist_510
Kaip manot prasideti su juo ar lauzti kad maniske tvarkytu? Kokia jusu nuomone apie ju siuloma aparata ir ka Jus mano vietoje darytumet?