Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas Dabar yra 11 Spa 2026 22:45

Atsakyti į temą  [ 81 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Kitas
 Arctic Cat utility +/- 
Autorius Žinutė
50cc
50cc

Jo pas mano drauga irgi reduktorius skilo per puse,bet pas ji 500 cc. Galine vaziuokle ju kokia,ratai issizergia belekaip ypac jei keleivi pasisodini.Sunku vairuot su keleiviu ypac ziema,suki vaira o vaziuoji tiesiai. Kas is to aukscio jei tik ziuri kaip neapsiverst,vaziavimo savybemis nepalyginsi su normaliu keturaciu,kietas kaip malka.Nesandarus zibintai.Paskandinus teko keist spidometra,nes nesandarus ir vanduo sugadino ji.Pacosas pastoviai veikia uzvedus,nesvarbu karstas ar saltas,turi laukt kol begi ijungt galesi svelniai(cia ant oru ausinamo).Ant remo lenteles parasyta MADE IN USA,o isardzius ant detaliu MADE IN CHINA. Cia mano nuomone kuri nera is pirsto lauzta

25 Kov 2010 13:37
Aprašymas
50cc
50cc

(!?) geriau tu limuzina nusipirk tai plauksi ir duobiu nejausi .gal pas galingesnius ir yra problemu bat kai pas mane sliekas 400 :-"] tai cia viskas valio .su juo labai nepadraskysi uztat laiko viskas gerai ir niekas cia nevirsta nebent kas nuo arklio nulipes sestu tai taip .can am turejau tai tik kad mikstas bet nepatiko ne per pelkes su juo vazinet , o katas aina visur ir niekas ten neprigere o manes visai nepisa kieno detales vaziuoja ir gerai 8) .ir nereikia aiskit kad kokia kawa ar jamaha tai stebuklas (-)

25 Kov 2010 23:37
Aprašymas
50cc
50cc

Turejau ir kawa 2008 750 ir cat'a 650 2007, tai cat'as tikrai zymiai zymiai geriau padarytas, neluzta kaip kawa. Cia is brangiai kainavusios patirties.

26 Kov 2010 16:45
Aprašymas
50cc
50cc

taip mano draugas turi 2008 750 kawa bf pirko beveik nauja tai plaukus nusiraut baigia kaista be galo variklis uzkale salenblokai parejo ir dugna dejo vistiek kaista trasoj ir sparnaisuplyso teko rastavkes det ir vistiek kimba ir plysta sunkus be tolko pravazumas ne stebuklingas o kai uzlimsta ir reikia stumt tai trecios raknkos blokiruotej truksta vienas pliusas kad rauna zveriskai verkia kad sena grizli pardave

26 Kov 2010 21:14
Aprašymas
800cc
800cc

pelkinis1 wrote:taip mano draugas turi 2008 750 kawa bf pirko beveik nauja tai plaukus nusiraut baigia kaista be galo variklis uzkale salenblokai parejo ir dugna dejo vistiek kaista trasoj ir sparnaisuplyso teko rastavkes det ir vistiek kimba ir plysta sunkus be tolko pravazumas ne stebuklingas o kai uzlimsta ir reikia stumt tai trecios raknkos blokiruotej truksta vienas pliusas kad rauna zveriskai verkia kad sena grizli pardave

...gerb. kolega noriu primint kad męs čia jau esam išaugę iš to kai juokdavomės iš draugo dviratuko ir girdavom savo... varyt ant -KAWOS- ir tuom kelt -Arhitekto-''akcijas'' vien todėl kad atsirado vienas žmogus kuris jį pagyrė... nerimtai atrodo... nusileisk ant žemės ir pasižiurėk į kainas kiek kainuoaj tų pačių metų kawa ir arhitektas... o jei tamstos draugelis ira užkietėjęs ''slunkius'' kuris nežino nei kur matuoklis nei kas ten pilasi arba tingi išsiimt ir išsiplaut radiatoriaus tai to vargšo moco nereikia kaltint... aš pats turiu kolega su kurio kartu pirkom vienodas kawas o jis jau ir variklį keitė ir priekinį tiltą ir t.t.

...beje apie kawos ir arhitekto svorius palyginimus didesnės nesąmonės nesu girdėjąs (!?) kawa tai kogero pats lengviausias ATV iš visų modeliu... kawa sveria 290kg... arhitektas sveria320kg(priklauso nuo komplektacijos) tai kuris čia gaunasi ''sunkus be tolko''

Tad būk malonus prieš kanors sakydamas kitą kartą bent pasitikrink savo teiginius... nes bent jau aš tai ''melagiukų'' ir burėju iš kavos tirščių labai nemėgstu ;)

...po purvą braidom,ligas baidom...

27 Kov 2010 19:08
Aprašymas
50cc
50cc

na as del svorio gal neteisus as sulyginau 400tini su 750bf aisku kiekvienam savas bet cato konkreciu minusu man niekas taip ir nepasake tik srutom pila ir sako sudas , kas nors pagal kubaturas kitu modeliu palyginkit pliusus ir minusus ,gal as tikrai turiu suda o manau kad auksas

28 Kov 2010 00:07
Aprašymas
800cc
800cc

pelkinis1 wrote:na as del svorio gal neteisus as sulyginau 400tini su 750bf aisku kiekvienam savas bet cato konkreciu minusu man niekas taip ir nepasake tik srutom pila ir sako sudas , kas nors pagal kubaturas kitu modeliu palyginkit pliusus ir minusus ,gal as tikrai turiu suda o manau kad auksas

...nelabai suprantu tavo motyvo būtinai surast kokių tai -arhitekto- trūkumų... trūkumai dažniausia kyla ne dėl moco kaltės o dėl ''tarpinės'' tarp vairo ir sėdynės... vieniem ir 1000cc... nepriklausomos važiuoklės ir visu kitų ''pribambasų'' neužtenka kad per balą pervažiuot... o kitas ir su 350cc gali pravažiuot ten kur velnias kiaušinius pakabintų... pats turiu nufilmavęs kaip karjiere per varžybas 360'as kawa lenkia 750'a... nėra tobulo ATV modelio visi turi pliusų ir minusų... todėl patariu neimt į galvą ką kiti ''peza''...Važinėk ir džiaukis jo teikiamais malonumais ir jeigu koks trūkumas rimtai pradės gadint nervus įsijungt šita tema ir parašyt apie tai... ;)

28 Kov 2010 16:37
Aprašymas
50cc
50cc

(h) man dzin kas su kuo vaziuoja svarbu gerai praleistas laikas ir taskas .musu gratos ir taip nedideles bet kaip tikri litvinai vienas uz kita mandresnis gal geriau kalbekim kaip civilizuoti jai yra kalusimas tai atsakom o ne purva pilkim .vaikai gyvenkim draugiskai :D

28 Kov 2010 23:11
Aprašymas
50cc
50cc

(h) as kaskaip galvojau kad temoj viskas apie catus tai cia rasinejasi visi kas turi catus .ir aptaria ju problemas bet ko y sita tema lenda tie kurie ju neturi . ir komentuoja kaska sedekit savo temose . (h) baij gero kelio y savo temas

31 Kov 2010 22:57
Aprašymas
800cc
800cc

pelkinis1 wrote:(h) turiu 400tini utility pasipasakokim kaip jie ir kas jiem

...gavai nuomenęs žmonių, kuriem vienaip ar kitai ira tekę bendraut su -arhitektu- ir nieks čia iš ''lempos'' nieko neprirašė... neskaitant kad tamsta apie -Kawą- pats ''bribūrei'' ir netgi pareiškei nuomonę kad -arhitektas- už -bombą- daug geresnis

p.S. čia nieks nieko nevynioja į vata ir -gryzlikai-,ir -bombos-,ir -poliai- visi gauna per kiaušinius todėl tavo -arhitektas- neišimtis ;) ir temas į tavo ar mano čia nieks neskirsto... ir aš galiu pradėt purkštaut kad hiebra varo ant mano -kawos- galinės važiuoklės... praktiškai jie visi ira teisųs, bet man pačiam ji netrugdo todėl aš nekreipiu į tai dėmesio.

01 Bal 2010 04:30
Aprašymas
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Atsakyti į temą   [ 81 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Kitas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: