konstruktor rašė:
Kiek pastebėjau važiuoklė tai nekokia......nors ir didelis pravažumas bet ratai mortizuoja tik i viršų ....i apačia praktiškai jokios eigos....tame filmuke tai irgi matosi kai važiuoja iš balos vienas ratas pasikelia.....
.....Mano nuomone šitas mocas skirtas nuo hamburgerių ir colos nutukusiems Amerikonams :K ......varkšelis europietis užsėdes ant jo net amortikų nenuspaudžia :-"]
Tai blogai pastebejai. Turiu 1000 Thundercata ir esu labai patenkintas.

Pirmiausia del kietos vaziuokles , tai visiska nesamone, sveriu 80kg, susireguliavau pagal save ir konfortabiliai vazineju. Jei pasisodinu kolega sverenti irgi apie 80 kg - gaunasi per minksta. Mano catas trumpos bazes ir neskirtas vazinetis su keleiviu. Ten kazkas rase kad motoras dirza meta ir lemputes negensa, na ka galiu pasakyti, susiremontuot pirma reikia normaliai, o tada skustis. Su kawasakiu motorais kaip ir su kawasakiais, "silpnokas" tas 750 motoriukas,jegos pakanka bet labai jau kaprizingas.
Arctic catas trumpas berots geriausia pravazuma is visu ATV turi del savos sistemos . Tai galit kas norit ta pakaba kritikuoti, ir apie kokius ten kietumus kalba gali eit, jei pravazumas ATV yra pirmoj vietoj pagal svarbuma.
As asmeniskai pirkciau arba Arctic cata arba Bomba , jei maziau investicuju daryt tada Yamaha Grizly ir visiskai pamirsciau tuos visus kitajozus, nebent vazinetis kol garantija yra.
Teko keleta kartu pasivazineti pelkese su kitais motais, tai galiu pastebeti kad Catas nebuvo paskutinis pagal pravazuma, greiciau buvo tarp lyderiu ir tai su juo vaziavau neblokave priekinio tilto (neveike

)